Kas mängite lotot?
Võitnud pole kordagi ja viimastel aastatel pole ka mänginud. Kuni eelmise nädalani, kui sõbranna ütles, et horoskoop lubab meie tähemärgile väikest lotovõitu. Ostsime koos huvi pärast piletid, ei võitnud kumbki. Horoskoop on jama.
Ei mängi! Pärast seda kui tegin üheksakümnendatel arvutile loto emulaatori, ja lasin sellel erinevate realistlike võiduvõimalustega terve öö joosta, lõpetasin mängimise. Kindla punkti sellele pani võiduvõimaluse võrdlus tõenäosusega vähki surra või auto alla jääda - viimaste võimalus on tunduvalt suurem. Pisivõite muidugi tuleb, aga lõppkokkuvõttes kaotate ikkagi. Pisivõidud hoiavad teid nö. konksu otsas.
PS: Muidugi, maksutuludest läheb suur osa heategevuseks, aga samas on heategevuseks ja südametunnistuse vaigistamiseks vahetumad võimalused.
PS: Muidugi, maksutuludest läheb suur osa heategevuseks, aga samas on heategevuseks ja südametunnistuse vaigistamiseks vahetumad võimalused.
-
- Sugu:
Mängin aastaid, ainult pisikesed võidud on olnud, ootan suuremat võitu
Nüüd aga panustan 3 korda vähem raha, sest olen aru saanud, et võiduvõimalus on tõesti väike ja pole mõtet nii palju raha raisata, loto on meelelahutus ja ostes lotopiletit, me ostame lootust. Lootust saada rikkaks, vabaks, õnnelikuks!
Nüüd aga panustan 3 korda vähem raha, sest olen aru saanud, et võiduvõimalus on tõesti väike ja pole mõtet nii palju raha raisata, loto on meelelahutus ja ostes lotopiletit, me ostame lootust. Lootust saada rikkaks, vabaks, õnnelikuks!
On ju, saab mingi paariks kuuks ette osta, kordade arv valida ja olemas. Ma ikka igaks nädalaks ühe pileti ostan, kuid jah midagi ei looda, mõtlengi et võib siis heategevuseks olla. Aga ehk millalgi veab, kui ei ostaks, poleks võimalustki