Tartu 2024 gümnaasiumi sisseastumine

Räägitakse laste kasvatamisest, arengust ja igapäevaelust, pakkudes nõuandeid ja toetust kõigile lapsevanematele.
Vasta
Anonüümne 1

Kuna Perekoolis jäi see teema pooleli, siis tõstatan siin uuesti. Kuidas lõpuks Tartu omadel läks? Kas ootenimekirjad hakkasid liikuma ja kas lapsed said soovitud koolidesse?
Lapsevanem
Postitusi: 1
Liitunud: 04 Juun 2024, 15:38
Karma: 1
Sugu:

Minu tütre klassist sai 2 last soovitud kooli sisse,ennem olid ootenimekirjas.
Anonüümne 2
Sugu:

Valis Tamme Gümnaasiumi infotehnoloogia suuna. Treffnerisse ei soovinud minna, pani viimaseks valikuks ja oli ka ainuke kool, kuhu sisse ei saanud, sest vestlusele ei kutsutud. Poska oli esimene valik, Tamme oli teine. Otsustas peale vestlusi Tamme kasuks, sest mõlemas koolis olid samad soovitud valikained, Tammes oli aga 100 protsenti kindel, et need valikained saab läbida ja rohkemgi veel kui Poska pakub. On väga rahul seni valikuga. Oma sõprade ja koolikaaslaste kogemustele tuginedes väidab, et Tamme Infotehnoloogia ja meditsiini suunda oli sel aastal raskem sisse saada kui Poskasse ning Poskasse oli raskem sisse saada kui Treffneri humanitaarsuunda. Väga kiideti Petersoni vestlusi ja mooduleid. Lõpuks otsustati ikkagi minna Treffneri reaali/loodusklassi, enamus otsustas Poska kasuks (oli päris palju ka neid, kes said Treffnerisse sisse, aga valisid Poska) ja kes soovib tulevikus saada arstiks või töötada IT-valdkonnas valis Tamme nagu minu poeg. Riigieksamid olid lihtsad, matemaatika 100 ja eesti keel ning inglise keel üle 90-ne.
Augusta
Postitusi: 2
Liitunud: 07 Juun 2024, 22:25
Sugu:

"Septembri esimesel nädalal saate tuua kooliõe kätte ametlikult kinnitatud väljavõtte tervisekaardist."

Kuskohast saan kinnitatud tervisekaardi ja kes seda ametlikult kinnitama peab? Ma arvasin, et meil kõik digitaalne terviseportaalis. Peab mingeid pabereid kuskilt tassima kokku?
Perearstilt vaja uurida. Kellel on kogemusi, kas saadetakse otse kooliõele perearsti poolt kui ma palun?
Anonüümne 2
Sugu:

Augusta: Ei tea kuidas teistes koolides, aga Mart Reiniku Koolis saadab kooliõde tervisekaardid.
Vasta